Přejdi na obsah
Gymnázium Šumperk » Aktuality » Cvičné přijímací zkoušky

Cvičné přijímací zkoušky

Vytvořeno: -

V průběhu března budeme organizovat zkušební přijímací zkoušky. Budou určené jen těm uchazečům, kteří se hlásí do čtyřletého studia a podali přihlášku na naši školu.

Uchazečům o studium na Gymnáziu, Šumperk nabízíme možnost vyzkoušet si přijímací testy nanečisto. Test z českého jazyka a matematiky budeme organizovat v polovině března, vždy ve středu odpoledne (14:30 – 16:00 hod). V jednom týdnu proběhne test češtiny, ve druhém týdnu test matematiky. Uchazeč bude mít na napsání čas stejný jako u ostrých přijímaček, poté zadávající učitel s uchazeči test opraví.
Kdo má zájem o účast na cvičných testech, nechť vyplní a odešle přihlášku. Upozorňujeme na to, že škola nebude přihlášení potvrzovat zpětným mailem. Přihláška slouží jen pro evidenci počtu přihlášených. Na termín konání testů budete upozorněni také na webu školy. Uchazečům, kterým chodí informační maily jsme poslali termín cvičných zkoušek mailem. Termíny jsou 9. 3. a 16. 3. 2022.
Uchazeč potřebuje jen psací (a rýsovací) potřeby, přezůvky nejsou nutné.

Cvičný test matematiky proběhne ve středu 9. 3. 2022 od 14:30 hodin. Škola bude otevřená od 14:00 hodin, přicházejte hlavním vchodem.

Cvičný test českého jazyka proběhne ve středu 16. 3. 2022 od 14:30 hodin.

Přihlašovací formulář (klikněte na odkaz):

https://docs.google.com/forms/d/1He1xTW8UIM-z8cmcJF7NyfPbH0ifR9nV8FPGYK-kzcs/edit?usp=sharing

 

V den konání testu českého jazyka 16. 3. 2022 umožníme zájemcům prohlídku školy. Uchazeče rozdělíme na malé skupiny, každou skupinu provede po škole student gymnázia z 3. ročníku, který uchazečům nejen ukáže školu, ale také zodpoví případné otázky ke studiu.
Prohlídka školy začne 16. 3. ve 14:00 hodin, sraz účastníků před prohlídkou je ve 13:45 – 14:00.
Na všechny akce vstupujte hlavním vchodem z Masarykova náměstí.
Těšíme se na setkání s uchazeči. Milan Maceček

Komentáře

  1. Alexandra Horsáková napsal:

    Dobrý den,
    zasílám přihlášku na cvičné přijímací zkoušky pro svou dceru Alexandru Horsákovou.
    Děkuji Lenka Prachařová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *